Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bună tuturor! Sunt IrinaM și tocmai am ajuns pe forum
Lucrez ca Project Manager într-un departament de marketing dintr-o corporație cu multe niveluri ierarhice și… și mai multe ședințe. Sunt în rolul ăsta de aproape 3 ani și încă învăț cum să țin în echilibru timeline-uri, livrabile, KPI-uri și, mai ales, oameni.

Coordonez campanii, fac legătura între echipe creative și cele de execuție, și încerc să traduc brief-urile imposibile într-un plan de acțiune realist. Nu iese mereu din prima, dar am devenit expertă în damage control și în prezentări „salvate pe ultima sută”.

M-am înscris pe corporatisti.ro pentru că simt că avem nevoie de un spațiu unde putem vorbi onest despre ce înseamnă munca în corporație – cu bune, cu rele și cu toate glumele care se nasc din ele. Sper să pot împărtăși din experiențele mele, dar mai ales să descopăr cum se vede „viața de birou” și din alte unghiuri.

Dacă aveți întrebări legate de project management, termene imposibile sau colaborarea cu „stakeholderi dificili”, dați un semn. Promit să fiu sinceră și cu un strop de umor.

Să ne citim pe aici pe forum,
Irina
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)